Program EKOSTOPA sa momentálne nachádza v prestavbe. Registrácia bola ukončená. Stále si však môžete vypočítať svoju vlastnú ekologickú stopu alebo využiť viac ako 250 edukačných aktivít.

ŠIŠKA 2013

Slovenská agentúra životného prostredia – Centrum tvorby krajiny, environmentálnej výchovy a vzdelávania, Vás pozýva na XVI. ročník Veľtrhu environmentálnych výučbových programov, ktorý sa uskutoční 17. až 19. októbra 2013 v Hoteli Royal, Látky.

Každý rok sa na tomto podujatí stretávajú ľudia, ktorí sa zaoberajú environmentálnou výchovou, sú ochotní podeliť sa o svoje poznatky a pri aktívnej výmene skúseností načerpať nové podnety a nápady. Nosnou témou tohto ročníka je problematika environmentálnych záťaží a jej využitie vo vyučovacom procese.

V rámci programu pripravujeme: exkurziu do lokality s environmentálnou záťažou, slávnostné spustenie nového školského programu Enviróza, odovzdávanie certifikátov Ekologická stopa a ďalších ocenení, možnosť premietnutia filmu z festivalu Envirofilm 2013 a zábavno-poučný kultúrny program.

Program Veľtrhu sa zostavuje aj z prezentácií samotných účastníkov. Veríme, že využijete tento priestor na predstavenie vlastných nápadov, skúseností, projektov či publikácií v oblasti environmentálnej výchovy a výchovy k trvalo udržateľnému rozvoju.

Prihláška na ŠIŠKU 2013 (pdf formulár)

Uprednostnite e-mailovú komunikáciu. Prihlášky vypĺňajte priamo do pdf formulára a zasielajte na uvedenú adresu, najneskor do 27. septembra 2013. Počet účastníkov je limitovaný.

Tesime sa na stretnutie s Vami.


19.09. 2013